Πληροφορίες αποστολής

Περιοχές Παράδοσης

Τo louloudiaioannina.com παραδίδει μόνο σε περιοχές ΕΝΤΟΣ των Ιωαννίνων

Δείτε το χάρτη με τις περιοχές παράδοσης για να επιβεβαιώσετε ότι παραδίδουμε στην περιοχή που επιθυμείτε και ότι το στίγμα είναι εντός των ορίων του σχήματος.

Αν η περιοχή παράδοσης είναι εκτός ορίων, καλέστε μας στο 2651042607 η με mail στο info@louloudiaioannina.com Προσοχή: Χωρίς επικοινωνία δεν έχουμε υποχρέωση παράδοσης εκτός των ορίων στον χάρτη.

Αποστολές Προϊόντων

 • Όλη μέρα (10.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.)
 • Πρωί (10.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.)
 • Μεσημέρι (14.00 μ.μ. – 17.00 μ.μ.)
 • Απόγευμα (17.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ.)

Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη, απεργιών ή ακραίων καιρικών φαινομένων το louloudiaioannina.com δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις. Διαβάστε αναλυτικότερα παρακάτω την παράγραφο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Για παραδόσεις πριν τις 10:00 π.μ. ή μετά τις 21:00 μ.μ., θα πρέπει να υπάρξει από τη μεριά σας τηλεφωνική ενημέρωση ώστε να σας επιβεβαιώσουμε εάν είναι εφικτή η παράδοση. Εάν δεν υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση και έχετε καταχωρήσει κανονικά την παραγγελία σας θα παραδοθεί μέσα στην ημέρα αφού έρθουμε σε συνεννόηση με τον παραλήπτη. Το ίδιο ισχύει και για παραδόσεις μέχρι συγκεκριμένη ώρα (πχ να παραδοθεί μέχρι τις 10:30 π.μ).

→ Πριν την παράδοση ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία πάντα με τον παραλήπτη για επιβεβαίωση των στοιχείων του.

Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη και θέλετε να προβούμε απευθείας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που απουσιάζει. Η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα, σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά και προγραμματίζεται για δεύτερη παράδοση σε συνεννόηση με τον παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με το ποσό των 10€ για την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας σας. Διαβάστε αναλυτικότερα παρακάτω την παράγραφο ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

 

→ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

Για να προβούμε απευθείας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας (χωρίς τηλεφωνική επιβεβαίωση με τον παραλήπτη) δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση απουσίας ή λανθασμένων στοιχείων. Διαβάστε αναλυτικότερα παρακάτω την παράγραφο “ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ“.

 

→ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή)
Αν γνωρίζετε ότι ο παραλήπτης βρίσκεται στη διεύθυνση που μας δηλώσατε και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π.χ 11:00π.μ.-11:30π.μ.), θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ώστε να σας γνωστοποιήσουμε αν είναι εφικτή η παράδοση.

 

→ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ (πριν τις 10:00π.μ. και μετά τις 21:00μ.μ):
Για παραδόσεις εκτός του ωραρίου αποστολών επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, ενδέχεται να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μόνο κατόπιν συνεννόησης.

 

→ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

Στην παράδοση παίρνουμε υπογραφή από τον παραλήπτη εφόσον μας το ζητήσετε και σας παρέχεται η δυνατότητα επιβεβαίωσης. Παραμένει στο αρχείο μας για κάποιο χρονικό διάστημα.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που πρέπει να διευκρινίσουμε τυχόν λεπτομέρειες για να προχωρήσουμε στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και σε περίπτωση που δεν βρούμε τον παραλήπτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας όταν :

 • Κάποιο προϊόν που επιθυμείτε και σας αναφέρετε ότι θα είναι διαθέσιμο στις επόμενες ημέρες, ενημερώστε μας ώστε να προβούμε σε άμεση διάθεση για την δική σας εξυπηρέτηση.
 • Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ή ιδιαίτερο που ψάχνετε, ενημερώστε μας για να φροντίσουμε να το βρούμε για εσάς. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, είμαστε εδώ για εσάς.
 • Αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας. Μέσα από εσάς γινόμαστε καλύτεροι.

 

Πρόβλημα με Παράδοση

Για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση επικοινωνούμε πάντα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη ώστε να επιβεβαιώσουμε ώρα, διεύθυνση και ημέρα παράδοσης.

 • Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτηκαι θέλετε να προβούμε απευθείας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που απουσιάζει. Η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα, σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά και προγραμματίζεται για δεύτερη παράδοση σε συνεννόηση με τον παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με το ποσό των 10€ για την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας σας.
 • Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων, αυτόματα αναλαμβάνετε και την ευθύνη της αργοπορημένης ή σε λάθος πρόσωπο παράδοση της αποστολής.
 • Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο σας, υπάρχει η δυνατότητα να σας πιστωθεί το ποσό σε επόμενη ενδεχομένη παραγγελία σας.

 

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσω email ή μέσω τηλεφώνου για να σας γνωστοποιήσουμε τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης.

Οι περιπτώσεις που ενδέχεται να μην μπορούμε να παραδώσουμε το προϊόν σας έγκαιρα και μέσα στο χρονικό διάστημα που εσείς ζητήσατε είναι :

 • Σε περιπτώσεις έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη, περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την παράδοση της παραγγελιάς σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή της παραγγελίας ή ακόμα την ακύρωσή της και επιστροφή των χρημάτων σας.
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του).
 • Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να βρούμε τον παραλήπτη και πρέπει να διευκρινίσουμε τυχόν λεπτομέρειες.

 

Επαρχία και Εξωτερικό

Δεν αποστέλλουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος παραγγελίες σε επαρχία και εξωτερικό.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες.

 

X