Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις συνθήκες χρήσης & συναλλαγής του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Όροι Χρήσης, τους οποίους καλείται να αποδεχτεί ο καταναλωτής στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Εφόσον πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.louloudiaioannina.com αποδέχεστε αυτόματα τους όρους συναλλαγής και τις όποιες τροποποιήσεις.

Το louloudiaioannina.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία ΧΑΡΙΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ φυτώρια VALENTINA με ΑΦΜ 043146479 που εδρεύει στα Ιωάννινα, Πανεπιστημίου 1, T.K 45332 και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Χαρίτο Αθανάσιο με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας : info@louloudiaioannina.com και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 2651042607

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.louloudiaioannina.com

Χρησιμοποιώντας τον δικτυακό τόπο οι χρήστες παραχωρούν την συγκατάθεσή τους στους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση του.

 

Περιγραφή Προϊόντων

Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα τους. Ακόμα και τα λουλούδια της ίδιας ποικιλίας πολλές φορές διαφέρουν ανάλογα με το είδος τους, τόσο στο χρώμα όσο και στο σχήμα.
*Εάν δεν υπάρχει κάποιο λουλούδι-φυτό ή κάποιο συνοδευτικό προϊόν (πχ. καλάθι, κεραμική-γυάλινη βάση, μπαλόνι και λούτρινο), γίνεται αντικατάσταση με άλλο, ανάλογης αξίας.

Σεβόμαστε τις επιλογές σας και το γούστο σας και γι’ αυτό τον λόγο τα προϊόντα που βλέπετε στις φωτογραφίες του site μας www.louloudiaioannina.com είναι και προϊόντα που διαθέτουμε στο κατάστημά μας.

  • Το κατάστημά μας αποστέλλει λουλούδια και φυτά εντός των Ιωαννίνων, με δικά του μεταφορικά μέσα και είναι υπεύθυνο μόνο για αυτές τις αποστολές.
  • Καθημερινά ανανεώνουμε τα προϊόντα μας. Εάν κάποιο προϊόν που επιθυμείτε δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενημερώστε μας για να φροντίσουμε να το βρούμε για εσάς.
  • Όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο site μας φωτογραφίζονται στο φυσικό μας κατάστημα. Οι φωτογραφίες των προϊόντων του site είναι πνευματικής ιδιοκτησίας του  www.louloudiaioannina.com και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Επιτρέπεται η αποθήκευση, η αντιγραφή και η αναδημοσίευση φωτογραφιών ή κειμένων, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή προέλευσης και δεν θα θίγονται δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται να τροποποιηθούν, να αλλοιωθούν, να επεξεργαστούν, να διαγραφεί το λογότυπο, ή να τους γίνουν προσθήκες χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή μας.
  • Οι συνθέσεις λουλουδιών και τα μπουκέτα κατασκευάζονται αφού καταχωρηθεί η παραγγελία σας. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (το λιγότερο μία ώρα), ώστε ο ανθοδέτης να έχει την ευχέρεια να κατασκευάσει το προϊόν που επιλέξατε. Ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων διαφέρει από προϊόν σε προϊόν.
  • Το louloudiaioannina.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

X